Ajankohtaista

MTS POLARLIGHT - Näyttävä 2-värinen painofolio

polarlight400

KURZ tuo markkinoille uuden säväyttävän metalloidun efektin, joka heijastaa valoa kahdella eri värillä. 

Uusi MTS Polarlight tarjoaa uusia mahdollisuuksia innovatiiviseen foliopainatukseen. Tuotemerkkien omistajille ja graafisille suunnittelijoille Polarlight tarjoaa uuden tavan kiinnittää kuluttajan huomio tuotteen pakkaukseen, etikettiin tai mainosmateriaaliin.

Folion flip-flop -efekti vaihtaa väriä vihreästä violettiin, kun vaihdetaan katsomiskulmaa. Polarlight on tarjolla MTS-laatuna ja se voidaan painaa laadukkaasti paperi- ja kartonkipinnoille.

Polarlight1  Polarlight2

Testimateriaalia on saatavilla. Tuotteen testaus kannattaa varmasti.

Lisätiedot: Tavani Oy puh. (09) 342 4240 tai myynti (at) tavani.fi


BRAND ENHANCEMENT
 – Yhdistä tuotesuojaus, design ja markkinointi

Trustcode2


KURZ on kehittänyt monipuolisen valikoiman erilaisia tuoteturvallisuuden sovelluksia. Uusin sovellus Brand Enhancement kehitettiin tarkalleen vastaamaan tuotemerkkien omistajien vaatimuksia.

KURZ on vakuuttunut siitä, että mitä elävämmin ja näyttävämmin brändin ominaisuudet voidaan tuoda esille, sitä luotettavammaksi ja säväyttävämmäksi tuotemerkki koetaan. Brand Enhancement -kokonaisuus ei etsi ratkaisua pelkästään tuotteen suojaukseen, vaan tuotemerkin hallintaa halutaan kokonaisuudessaan vahvistaa.

Brand Enhancement tarjoaa tuotemerkin valmistajalle tuotesuojauksen lisäksi näyttäviä design-elementtejä sekä web-pohjaisen identifiointiohjelman nimeltä Trustcode.

Brand enhancement on räätälöity jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja ratkaisulla pyritään ohjaamaan tuotemerkin markkinointistrategiaa kolmella eri tavalla:

Tuotemerkin ainutlaatuisuuden turvaaminen

Brand enhancement –kokonaisuus sisältää optisia turvallisuusominaisuuksia, jotka on helppo tunnistaa, mutta vaikea kopioida. Ne toimivat painatuksina tai sinettitarroina, jotka vahvistavat tuotteen aitouden asiakkaan silmissä. Samaan aikaan ne palvelevat tuotemerkkiä laatuleimoina, jotka vahvistavat tuotemerkin imagoa. Painatus ei siis toimi ainoastaan tuotesuojauksena vaan myös katseenkohdistavana design-elementtinä.

Tuotemerkin designin kohentaminen

Toisena elementtinä Brand Enhancement kohentaa tuotteen ulkoasua. Kurz tarjoaa laajan valikoiman metalloituja värejä, efektejä, hologrammeja sekä Tactile -pintoja, jotka visuaalisesti kohentavat ja korostavat tuotteen ulkoasua. Valoa heijastavat tai valoa taittavat hologrammit vangitsevat kuluttajan huomion ja kohentavat tuotemerkin arvoa.

Kommunikoinnin kehittäminen


Brand Enhancement yhdistää todellisen ja virtuaalisen maailman. Tuotemerkin kanssa kommunikointi on mahdollista, kun TRUSTCODE® –sovelluksen tietokantaan linkitetään yhteen turvallisuushologrammit, aitoudesta viestittävät painatukset, sinettitarrat sekä tuotemerkin logo. Ohjelman tietokantaan päästään ainoastaan matkapuhelimen app-sovelluksen kautta. Tuotesuojaus voidaan tehdä pakkaukseen metalloidulla painofoliolla, hologrammikuvalla, 
ID-numerona tai hologrammiviivakoodina.  


Trustcode1


TRUSTCODE® -sovelluksen käyttö on helppoa. Asiakas skannaa logon tai hologrammin, jonka jälkeen hän voi kommunikoida tuotemerkin valmistajan kanssa monin eri tavoin. Tuotemerkin omistajan vaatimusten mukaisesti asiakas voidaan ohjata asiakaspalveluun, tuotteen teknisiin tietoihin, käyttöohjeisiin, huoltokeskukseen, online-kilpailuihin tai kanta-asiakasohjelmiin. Mahdollisuudet ovat loputtomat.


Tuotemerkin omistajalle TRUSTCODE® tarjoaa mahdollisuuden kehittää asiakkaan kanssa kommunikointia sekä parantaa samalla asiakasuskollisuutta. Sovellus tarjoaa mahdollisuuden saada asiakkailta tärkeää palautetta. Tietokanta tallentaa myös tiedon siitä, missä päin maailmaa logo tai hologrammi skannataan. Tästä tiedosta voi olla merkittävää hyötyä logistiikkaketjun kehittämisessä. TRUSTCODE® tarjoaa erinomaista lisäarvoa kommunikointiin tuotemerkin kanssa.

Lisätiedot puh. (09) 342 4240. Tuotteeseen voi tutustua myös osoitteessa www.brandenhancement.com*********************************************
   

DIGITAL METAL® yhdistää digipainamisen ja folioinnin

Digital Metal1

Painofolioiden markkinajohtaja KURZ on tuonut markkinoille täysin uuden konseptin. Arkille painetaan ensin digikoneella musta painoväri, jonka jälkeen painovärin päälle voidaan painaa Digital Metal -painofoliolla siten, että folio tarttuu ainoastaan kohtiin, joissa on mustaa painoväriä. Tämän jälkeen metalloidun painojäljen päälle voidaan vielä painaa digi- tai offset -painokoneella. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia painotyön yksilöintiin. 

Digital Metal® tarjoaa mahdollisuuden käyttää metalloituja sävyjä myös pienissä töissä nopeasti. Foliopainatuksen jälkeen tuote on heti valmis seuraavaan työvaiheeseen. Käyttökohteina mm. pakkaukset, esitteet, kortit, kalenterit ja mainospainotuotteet.

Folio tarjoaa korkean kiiltoasteen. Se on erinomaisesti päälle painettavissa sekä tarjolla on rajoittamaton määrä metalloituja sävyjä. Kulta- ja hopeafolion lisäksi tarjolla ovat myös jatkuvakuvioinen Digital Holo® – sekä Digital Diffraction® –hologrammit.

DMdiff  DMhol
 
 Lisätiedot puh. (09) 342 4240. Tuotteeseen voi tutustua myös osoitteessa www.digital-metal.net


*********************************************

KURZ julkaisi kirjauutuuden painofolioista

Painofoliovalmistaja Kurz on julkaissut kattavan teoksen painofolioista, joka kattaa kaikki teknologian osa-alueet. Kirjauutuus on nimeltään Hot Stamping and Cold Foil Transfer – A Comprehensive Guide for the Graphics Industry. Kirja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuumapainatuksen ja kylmäpainofolioinnin yksityiskohdista.

Kirja on suunniteltu siten, että se toimii hyvin suuntaa antavana referenssinä kokeneille alan ammattilaisille, mutta kirja on myös kätevä opas aloittelijoille. Kirja ei pidä sisällään ainoastaan teknisiä vinkkejä painokoneiden käyttäjille ja tuotantopäälliköille, vaan se sisältää myös suuren määrän ideoita graafisen alan suunnittelijoille sekä markkinoinnin ammattilaisille.
KURZbook
Kirja on monipuolinen käyttöopas painofolioteknologian viimeistelytekniikoista, sävyn ja värin valitsemisesta, oikean painolaatan valinnasta, painotyön valmistamisesta tuotantoon sekä oikean painofoliolaadun valitsemisesta. Kirja on saatavilla ainoastaan englanninkielisenä. Kirjan hinta on 39,00 EUR + alv.

Kirjan voitte tilata soittamalla numeroon (09) 342 4240 tai tilaamalla sähköpostilla osoitteesta myynti (at) tavani.fi

 

 

Alkuun