Taskuaineet

KYLMÄNKESTÄVÄT TASKUAINEET

Cristallo

Kirkas- ja mattapintainen taskuaine. Suositellaan käytettävissä toimisto- ja koulutarvikkeissa, tekstiileissä sekä kirjekuorissa. Kirkas kalvo on saatavilla 1350 mm:n leveydessä. Kierrätettävissä oleva tuote. Täyttää EU:n standardin EN 71/3.

Cristallo Morbido

Kirkas- ja mattapintainen taskuaine, joka omaa erinomaisen kylmänkestävyyden aina -30° C saakka. Suositellaan käytettäväksi toimisto- ja koulutarvikkeissa, tekstiileissä sekä kirjekuorissa. Kirkas kalvo on saatavilla 1350 mm:n leveydessä. Kierrätettävissä oleva tuote. Täyttää EU:n standardin EN 71/3.

TASKUAINEET

Starflex

Läpinäkyvä, martioitu taskuaine, jonka pinnalla on näyttävä appelsiiniefekti. Käyttökohteina kirjekuoret, koulu- ja toimistotarvikkeet ja tekstiilit. Appelsiinipintainen kalvo on saatavilla 1350 mm:n leveydessä. Kierrätettävissä oleva tuote. Täyttää EU:n standardin EN 71/3.

Vellon CD

Laminoitu tuote, jota käytetään mm. CD- ja DVD -taskujen tekemiseen yhdessä Flexavel Opacon kanssa. Laminointi non-vowen -kankaan kanssa on välttämätön, jotta levytasku suojaa levyä sisältä tehokkaammin.

Flexavel

Opaakki taskuaine, jota käytetään yhdessä Vellon CD:n kanssa CD- ja DVD-taskujen tekemiseen. Martioitu tuote, jota käytetään myös luotto- ja käyntikorttitaskujen tekemiseen. Kierrätettävissä oleva tuote. Täyttää EU:n standardin EN 71/3.

Flexavel Opaco
Kirkas kalvo, jonka vahvuus on 0,14 mm, leveys 1350 mm, rullan pituus 100 metriä.

Alkuun