Kylmäpainofoliot

Kylmäpainaminen avaa uusia mahdollisuuksia

Kylmäpainofoliot tuovat Flekso- ja offset-painajille tarjolle korkeakiiltoiset metallivärit. Korkean kiiltoasteen tarjoavat kylmäpainofoliot siirtyvät tarkasti UV-liiman avulla valittuun materiaaliin.  

Kylmäpainaminen on erittäin joustava ja kustannustehokas menetelmä. Kylmäpainofoliointi voidaan integroida lähes mihin tahansa painomenetelmään.

Uusimpana lisänä valikoimaan ovat tulleet hologrammisävyt, joiden avulla tuotteen huomioarvoa pystytään nostamaan entistä korkeammalle.

Ylipainaminen tuo tarjolle uudet sävyt

Ylipainettavan folion pohjaväri on yleensä hopea. Folio on mahdollista ylipainaa millä tahansa prosessivärillä. Säväyttävä valikoima metallisävyisiä värejä voidaan luoda tällä menetelmällä. Design -mahdollisuudet ovat käytännössä rajoittamattoman suuret. Kylmäpainofoliot ovat saatavilla myös hologrammisävyissä. Laajan alueen painaminen on mahdollista siinä missä yksittäisen kuvan. Korkeakiiltoisen metallivärien ja hologrammisävyjen lisäksi holograafiset foliot ovat saatavilla myös transparentteina sävyinä.

Flexo

KPW
 

Peruslaatu, joka on kehitetty Flexo -painokoneiden kylmäpainoprosessiin. Foliossa on ohuempi metallisointi, joka mahdollistaa hyvän irtoavuuden myös korkeissa tuotantonopeuksissa. Korkeakiiltoinen folio. Soveltuu tarkkapiirtoisiin töihin. Hyvä tarttuvuus kaikkiin listattuihin UV-liimoihin kylmäpainoprosessissa. Hyvä tarttuvuus laminaateille, kuten PE, PP ja PET. Sävyt: Kiiltävä hopea, mattahopea, 220, 232, 338, 385, 420, 428 ja värilliset sävyt, kuten 130, 131, 132, 135, 139, 142 ja 147. 

KPW-OP  

Hopeasävyinen erikoislaatu, joka soveltuu mainiosti päälle painettavaksi UV-väreillä tai UV-lakoilla. Tarkkapiirtoinen folio. Korkeakiiltoinen. Hyvä tarttuvuus kaikkiin listattuihin UV-liimoihin kylmäpainoprosessissa. Hyvä tarttuvuus laminaateille, kuten PE, PP ja PET. Sävyt: kiiltävä hopea ja kulta 220.

KP  

Hologrammilaatu, joka on kehitetty kylmäpainamiseen. Soveltuu mainiosti päälle painettavaksi UV-väreillä tai UV-lakoilla. Tarkkapiirtoinen folio. Korkeakiiltoinen. Hyvä tarttuvuus kaikkiin listattuihin UV-liimoihin kylmäpainoprosessissa. Hyvä tarttuvuus laminaateille, kuten PE, PP ja PET. Sävyt: kiiltävä hopea, kulta 385 ja transparentti sekä useita hologrammikuoseja.
 

Offset:

KPS-OP  

Erikoislaatu, joka on kehitetty Offset –painokoneiden kylmäpainoprosessiin. Entistä kehittyneemmät ominaisuudet, joiden avulla kylmäfoliointi onnistuu entistä laadukkaammin offset-painokoneissa. Hyvä tarttuvuus perinteisillä ja UV-pohjaisilla liimoilla. Tarkkapiirtoinen painojälki. Korkeakiiltoinen folio. Hyvä päällepainettavuus. 
Sävyt: kiiltävä hopea, kulta 220.

Alkuun