ID

KURZ tarjoaa erittäin toimivan kokonaisuuden luottokortin tekemiseen. Valikoima sisältää kaikki tarvittavat osat laadukkaaseen kokonaisuuteen. 

ID -folioita käytetään laajalti luottokorttien lisäksi mm. lentolipuissa, puhelinkorteissa, arpalipukkeissa, jäsenkorteissa, opiskelukorteissa ja passeissa. 
Raaputusfoliot

Raaputusfolioilla suojataan mm. kortille tai lipukkeelle tärkeää tunnistustietoa, kuten esim. passinumeron, PIN -koodin tai varmistuskoodin, jolla kortti yksilöidään. Koodin saa esille ainoastaan raaputtamalla pinnan pois ja se paljastaa sen, että tuotetta on käsitelty.


Magneettinauhat

Koodattavia magneettinauhoja käytetään laajalti lipuissa, joita käytetään matkustaessa lentokoneissa ja junissa. Magneettinauhaa käytetään laajalti myösparkkipaikkalipuissa, messulipuissa ja konserttilipuissa.Allekirjoituskentät

Kortin räätälöintiin tarjoamme myös laadukkaat allekirjoituskentät. Tarkoitukseen kehitetty folio omaa erittäin kestävän liimapinnan ja se tarjoaa kortille erinomaisen suojan kenttään kirjoitetun nimikirjoituksen muodossa.

 

Pistotusfolio

Kurzin valmistamilla pistotusfolioilla viimeistelet näyttävästi kortin ulkoasun. Kortti saa uutta potkua, kun teette kuumapainatuksella kohollaan olevan nimen päälle kulta- tai hopeafoliolla viimeistellyt kirjaimet.Kylmäpainofolio


Kylmäpainofoliota käytetään pääsääntöisesti varmistamaan pankkikorttien allekirjoituskenttien aitous. Foliolla painetaan kenttään personoitu numerosarja. Kylmäpainotekniikan käytön voi yhdistää personointiyksikkölinjaan.

Alkuun