Heat Transfer

Kurzin siirtokuvat yhdistävät kuumapainatuksen ja moniväripainatuksen edut. Kurz tarjoaa tarkkapiirtoisia, monivärisiä design -elementtejä näyttävillä siirtokuvilla.  Heat Transfer -siirtokuva on kantokalvolle painettu kuva, joka siirretään lämmön avulla painettavaan kohteeseen.

Siirtokuva on yleensä painettu rotaatiomenetelmällä ja perinteisillä märkäväreillä, usein silkki- tai syväpainatuksella. Kuvassa voi olla myös metalloituja elementtejä. Siirtokuva voi olla jatkuvakuvioinen tai vastaavasti yksittäiset kuvat muodostavat yhtenäisen radan valokennon ohjausmerkkeineen. Siirtokuvat tarjoavat sävähdyttävän ja kestävän tavan pintakäsitellä moniulotteiset muovikappaleet.

SYVÄPAINETUT SIIRTOKUVAT

Yhdellä painatuksella monivärikuva. Terävä, tarkkapiirtoinen painojälki. Mahdollisuus painaa jopa 9 värillä. Miljoonasarjoissa edullinen vaihtoehto. Kätevä lyhyiksi jaksotetuissa sarjoissa, värin ja laatan vaihto konetta puhdistamatta, työn vaihto koneessa käy jopa muutamassa minuutissa. Näyttävä painotekniikka. Kuvissa voidaan käyttää myös osittaista metallointia tai täysin kolmiulotteisia hologrammeja. Myös ympäripainatus on mahdollinen. Lieriön muotoinen kappale voidaan painaa kokonaan ympäri. 

SILKKIPAINETUT SIIRTOKUVAT

Edulliset valmistuksen aloituskustannukset. Osittainen metallointi mahdollinen. Erittäin terävä
painojälki. Mahdollista painaa kuudella värillä. Kuvan koosta ja värimäärästä riippuen edullinen
jo noin 20 000 kappaleen sarjoista alkaen. 

Alkuun