Syvävetokalvot

Lääkepakkaukset  

Blisterikalvomme täyttävät lääkepakkauksille asetetut vaatimukset. Oman päällystyslinjansa ansiosta toimittajamme pystyy varmistamaan laadun koko valmistusprosessin ajan. Ratkaisun edut näkyvät myös lyhyempinä toimitusaikoina ja kilpailukykyisenä hinnoitteluna. Pharma -laadun korkea laatu perustuu tarkasti valittuihin raaka-aineisiin, moderniin tuotantolinjaan ja erilliseen lääketeollisuuden kalvojen valmitukseen erikoistuneeseen tuotantoyksikköön.Makeispakkaukset  


Suklaarasioiden sisäosiin käytetty kalvomme on saanut kiitosta hyvästä muovautuvuudesta. Pohjakalvo ja metallointi tapahtuvat samassa tehtaassa, millä voidaan taata tasainen laatu ja nopeammat toimitukset. Väreissä ei tarvitse tyytyä aina samaan, jota kaikki muutkin käyttävät: Tarjolla on useita kultasävyjä, joilla erottua kilpailijoistasi.


Kuluttajapakkaukset  Nukkapintaisissa PS -kalvoissa on runsaasti vaihtoehtoja: Esim. korurasioiden tyylikkäisiin sisäosiin voit valita vaikkapa ekologista puuvillaa tai samettimaista nylonnukkaa. A-PET-kalvot soveltuvat saranoituihin pikalukittaviin blistereihin.

Meiltä saat myös kirkkaan mattapintaisen A-PET -kalvon, joka ei vedettäessä
muutu kiiltäväksi vaan säilyttää frosty -efektinsä. Metallinhohtoisilla PS -kalvoilla lisäät näyttävyyttä pakkauksiinne. Pakkausten ikkunoihin puolestaan sopivat
parhaiten valkomurtumaton kova -PVC, laadukas PET-G tai matta A-PET.
Meijeripakkaukset

Vanukas- ja jogurttipurkkilinjalla on kalvon toimittava moitteettomasti. Tälle sektorille olemme valinneet toimittajan, joka on erikoistunut PS -kalvojen valmistukseen. Laadun toimintavarmuus on osoittautunut tehtaan tunnusmerkiksi.

PS -kalvoihin keskittynyt valmistaja on panostanut myös varastointiin ja koko toimitusketjun varmistamiseen. Tuloksena ovatkin pitävät toimitusajat.
Elektroniikkapakkaukset

Elektroniikkateollisuuden keräilytarjottimiin ja pakkausten sisäosiin käytettävät kalvomme täyttävät ESD -standardit. PS -kalvojen kattavasta valikoimastamme löydät omia erikoistarpeitasi vastaavat ratkaisut, kuten esim. johtavat, puolijohtavat sekä antistaattiset materiaalit.


Alkuun